Wijkrestaurants

Corona protocol Wijkrestaurants

Vanaf 28 april 2021 zijn de terrassen van onze wijkrestaurants, Eetcafé de Leyens en Eetcafé Meerzicht onder voorwaarden weer open.

Bekijk hier ons Corona protocol.  Wij vragen u kennis te nemen van het protocol en op te volgen. Bij voorbaat dank!

 

wijkrestaurants
U heeft er ongetwijfeld van gehoord Eetcafé Meerzicht (Albrandswaard 1) en Eetcafé de Leyens, (Gondelkade 33) in Zoetermeer. Leuke en vooral gezellige gelegen eetcafés in het centrum van de wijken Meerzicht en de Leyens. Beide eetcafés vormen het kloppend hart in deze wijken. Het zijn ontmoetingsplekken voor bewoners van het aangrenzend wooncomplex. Het zijn vooral ook ontmoetingsplekken voor de wijkbewoners uit de omliggende wijken Meerzicht en de Leyens. Beide restaurants zijn te beschouwen als een soort “wijkhuiskamer”. In beide eetcafés kunt u elke dag terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee. Van maandag tot en met zondag kunt u er ook terecht voor een complete warme maaltijd of lunch. De speciale kindermenu’s zijn er voor de jonge gasten.
Maandelijks worden er speciale thema avonden georganiseerd met gezellige live muziek voor een vriendelijke prijs.

Meer informatie
Eetcafé Meerzicht (Albrandswaard 1) en Eetcafé de Leyens (Gondelkade 33) zijn op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 19.30 uur en in het weekeinde van 11.00 uur tot 19.30 uur.

Wilt u een gezonde warme maaltijd thuis, dan kunt u deze ook thuis laten bezorgen via onze maaltijdservice. Voor meer informatie: maaltijdservice Zoetermeer

Wilt u meer weten, kijk dan op de websites van de eetcafés. Het is mogelijk om online uw reservering in orde te maken!
www.eetcafemeerzicht.nl
www.eetcafedeleyens.nl

wijkrestaurants