Vrijwilligers

vrijwilligers

Iets doen voor een ander is erg leuk om te doen. Je verbreedt je wereld. Je ontmoet nieuwe mensen. Jouw kennis kan waardevol zijn voor andere mensen. Andere mensen inspireren jou weer. Het geeft een goed gevoel om wat voor andere te kunnen betekenen. Wil je iets doen voor andere mensen, maar je weet nog niet precies wat, waar en hoe vaak? Wij kunnen je daarbij helpen.

Vrijwilligers

Bij Palet Welzijn zijn er veel manieren om iets te doen wat bij jou past. Alle activiteiten die Palet Welzijn verzorgt in Zoetermeer worden ondersteund door vrijwilligers. Ruim 700 vrijwilligers zijn dagelijks actief in diverse locaties van Palet Welzijn. Denk hierbij aan de restaurants, ouderenbus, maaltijdvoorziening, bewegen voor ouderen, activiteiten in de verpleeghuizen en dienstencentra en het signalerend huisbezoek. De rolstoelvierdaagse zou niet bestaan als er geen vrijwilligers waren.

Meer informatie
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Palet Welzijn in Zoetermeer, kunt u contact opnemen met Palet Welzijn op werkdagen van 9.00 – 12.30 uur T: 0800 9359456 (gratis).