Ouderenbus Zoetermeer

Ouderenbus Zoetermeer

Ouderenbus rijdt!

Ouderenbus-lijnen 65 en 66 rijden weer de gebruikelijke dienstregeling. 

Speregels in verband met corona Maatregelen:

  • > Mondkapjes zijn VERPLICHT
  • > De chauffeur wijst de zitplaatsen aan
  • > Huisdieren zijn niet toegestaan
  • > Rollators zijn wel toegestaan
  • > De passagier maakt zelf de gordel vast
  • > De chauffeur biedt beperkte in-en uitstaphulp

De Ouderenbus volgt de richtlijnen die gelden voor het Openbaar Vervoer.

Naast het gewone openbaar vervoer rijdt in Zoetermeer de Ouderenbus. Er rijden twee ouderenbussen door Zoetermeer; buslijn 65 en 66.
In de bus zijn 8 zitplaatsen. De vrijwillige chauffeur helpt u met in- en uitstappen. U kunt rustig uw rollator of boodschappenwagentje meenemen. Natuurlijk kunt u ook een begeleider meenemen en in overleg met de chauffeur is ook uw huisdier welkom.

Voor wie?

De Ouderenbus is in het bijzonder bedoeld voor mensen met een mobiliteitshandicap. Voor het reizen met de Ouderenbus heeft u een plaatsbewijs nodig van Palet Welzijn (een strippenkaart of OV-chipkaart is niet geldig).

Wanneer?

De Ouderenbus rijdt van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Wilt u overstappen? Dan kunt u dat kosteloos doen.
Route en tijden Bus 65
Route en tijden Bus 66

Extra bestemmingen op maandagen

Ook in de maand september en oktober gaan we weer extra zomerritten doen op de maandagmiddagen. Bijvoorbeeld een uitje naar een tuincentrum of winkelcentrum of een stadstour door Den Haag. Bekijk het programma voor september/oktober 2021

Maandagmiddagprogramma 2021

Dienstregeling

Wilt u persoonlijk iemand spreken? Dan kunt u bellen naar T 088 02 34 232 (lokaal tarief). Meer informatie over o.a. het aanvragen, verkooppunten, routes en vertrektijden vindt u in onderstaande dienstregeling:

Folder Ouderenbus 2021

Spelregels ouderenbus ivm coronamaatregelen