Maaltijdservice aan huis

Wanneer u niet meer in staat bent om zelf voor de maaltijd te zorgen, kunt u gebruik maken van de maaltijdservice aan huis. Ook mensen met een beperking of gezinnen waar de verzorger tijdelijk is uitgevallen, kunnen hiervan gebruik maken.

Maaltijdservice

De maaltijden zijn koelverse maaltijden. Ze kunnen in de magnetron worden opgewarmd.
U heeft een ruime keuze uit een steeds wisselend assortiment. Er is rekening gehouden met diëten. Voor mensen met kauw- of slikproblemen zijn er volledig gemalen maaltijden beschikbaar. Ook zijn er gluten- en lactosevrije maaltijden verkrijgbaar. Voor de feestdagen wordt er altijd een extra feestelijk gerecht aan het menu toegevoegd.
U kunt kiezen uit diverse (maaltijd)soepen, hoofdgerechten en desserts. De maaltijden worden aan huis geleverd en zijn geruime tijd in de koelkast houdbaar.

Meer informatie over het aanvragen van deze service of het aanbod van de maaltijden en prijzen kunt u vinden in onderstaande folders.

Folder en aanvraagprocedure maaltijdenservice: Folder maaltijdenservice 2021
Assortiment koelverse maaltijden: Brochure Smakelijk 2021

Kijk ook op de speciale website van de maaltijdservice aan huis: www.maaltijdservicezoetermeer.nl

Samen eten

Wanneer u het prettig vindt om samen met anderen te eten dan kunt u deelnemen aan de “Open Tafels”. U heeft hier dezelfde keus als bij de maaltijden die thuis worden bezorgd. Deze “Open Tafels” worden georganiseerd in het dienstencentrum Seghwaert (Petuniatuin 7A) en de recreatieruimte Bijdorplaan (Bijdorplaan 471-477). De maaltijden worden door vrijwilligers van de UVV verwarmd en vervolgens uitgeserveerd.

Wilt u persoonlijk iemand spreken? Dan kunt u bellen naar T 088 02 34 234 (lokaal tarief)
Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

maaltijdenservice
maaltijden aan huis