Administratieve Dienstverlening Ouderen

Per 1 mei 2021 is Palet Welzijn onderdeel van het nieuwe samenwerkingsverband in Zoetermeer; inZet. Met negen zorg- en welzijnsaanbieders bieden we hulp en ondersteuning in het hart van de wijk. Onze diensten en activiteiten gaan gewoon door, alleen voortaan onder de naam inZet.
Kijk op www.inzet-indewijk.nl meer informatie.


Administratieve Dienstverlening Ouderen

Door een handicap of afnemende vermogens is het soms best lastig om uw eigen administratie op orde te houden. U vindt het misschien lastig om contacten te onderhouden met instanties. Het lukt u niet om formulieren goed in te vullen of uw financiële administratie op orde te houden. Administratieve Dienstverlening Ouderen biedt u hulp bij deze problemen. De medewerkers van Palet Welzijn kunnen u helpen en ondersteuning bieden.

Er zijn twee professionele medewerkers in Zoetermeer die u op weg kunnen helpen en indien noodzakelijk langdurig ondersteunen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de ouderenadviseurs in Zoetermeer.
U kunt ook altijd contact opnemen met Palet Welzijn, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur op het telefoonnummer: 0800 9359456 (gratis).