Activiteiten voor ouderen

Per 1 mei 2021 is Palet Welzijn onderdeel van het nieuwe samenwerkingsverband in Zoetermeer; inZet. Met negen zorg- en welzijnsaanbieders bieden we hulp en ondersteuning in het hart van de wijk. Onze diensten en activiteiten gaan gewoon door, alleen voortaan onder de naam inZet.
Kijk op www.inzet-indewijk.nl meer informatie.


Wilt u meer bewegen? Bent u op zoek naar een leuke activiteit? Vindt u het gezellig om samen met anderen iets te ondernemen? In de wijk- en dienstencentra van Palet Welzijn in Zoetermeer, bieden we veel mogelijkheden voor activiteiten voor ouderen vanaf 55 jaar.

Bewegen is goed voor ouderen. Palet Welzijn biedt een compleet beweegprogramma. Er is wellicht iets bij dat bij u past.
Naast de vele structurele activiteiten zoals beweeg-, creatieve en educatieve activiteiten, kunt u in de verschillende centra terecht voor een kopje koffie of een praatje. Ook voor informatie, vrijwilligerswerk, advies en een koelverse maaltijd van het opentafeltraject kunt u het de centra terecht.

Palet Welzijn verzorgt ook eenmalige activiteiten zoals jaarfeesten, modeshow, uitvoeringen, culturele activiteiten, voorlichtingsmiddagen, trainingen, verschillende workshops.

De sociaal makelaars van Palet Welzijn zijn: