Computerleercentrum

Het Seniorweb Waddinxveen organiseert samen met Palet Welzijn en met behulp van een team enthousiaste vrijwilligers een gevarieerd aanbod van computercursussen voor senioren.

 

Het computerleercentrum

Via een “helpdesk” wordt er ook ondersteuning geboden bij allerlei computergerelateerde problemen.Voor zowel beginners als gevorderden zijn er uitdagingen te vinden in de computer- en internetcursussen zoals: kennismaken met de computer, internet en e-mailen, windows 10.  Ook hobbygerelateerde cursussen zoals: foto’s bewerken, een fotoalbum maken zijn  mogelijk. Om vaardig te worden met de tablet zijn er workshops IPad en Android. De ondersteunende boeken worden geleverd door het SeniorWeb. Voor elke cursus geldt dat deze wordt gegeven in begrijpelijke taal, in groepjes van maximaal 8 cursisten. Het leercentrum wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die als geen ander begrijpen hoe het is om op latere leeftijd te leren werken met de computer en internet. Het programma en de lesmethodes zijn speciaal afgestemd op senioren

Helpdesk
Iedere maandagochtend kunt u van 9 tot 11.30 uur terecht voor gratis advies.

computerleercentrum

Kosten

Dankzij de inzet van vrijwilligers zijn de kosten beperkt. Voor de cursussen wordt alleen een bedrag in rekening gebracht voor het gebruikmaken van ons computerlokaal en het eventueel noodzakelijke lesmateriaal. Ondersteuning door de helpdeskmedewerkers is gratis. Alleen bij huisbezoek wordt een gering bedrag in rekening gebracht.

Informatie en contact

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website: www.computersenioren.nl
of bij Palet Welzijn Waddinxveen T 088 02 34 247 (lokaal tarief)

Adres:
Anne Frank Centrum
Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen