Vrijwilligers in Gouda

Iets doen voor een ander is leuk om te doen. Je verbreedt je wereld. Je ontmoet nieuwe mensen. Jouw kennis kan waardevol zijn voor andere mensen. En zij kunnen jou weer inspireren.
Het geeft een goed gevoel om wat voor anderen te kunnen betekenen. Wil je iets doen voor andere mensen, maar je weet nog niet precies wat, waar en hoe vaak? Wij helpen je daarbij!

Vrijwilligerswerk in Gouda

Bij Palet Welzijn zijn er veel manieren om iets te doen wat bij je past. Bij alle activiteiten die Palet Welzijn in Gouda onderneemt is ondersteuning van vrijwilligers nodig. Er zijn vele vrijwilligers dagelijks actief op diverse locaties.

Denk hierbij aan activiteiten in de WelThuis woonzorglocatie het Olympiadehuis en in buurtcentrum De Walvis of het Nelson Mandela Centrum. Bijvoorbeeld als gastvrouw/heer, als kookhulp, voorlezer of begeleider van een wandelgroep.
Maar ook op de locaties van het Sociaal Team is genoeg te doen. Mensen helpen met de administratie bij de Papierwinkel bijvoorbeeld, bij de Weggeefwinkel of als buurtvoorlichter.

Alvast eens wat vacatures nader bekijken? Ga dan naar onze vacaturebank vrijwilligers.

Mogelijkheden genoeg, en ook vast iets dat goed bij jou past!

Meer informatie

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Palet Welzijn kun je contact opnemen met:
Eline van Tilborg, coördinator vrijwilligers Gouda
T: 088 023 42 52
E: e.vantilborg@paletwelzijn.nl

vrijwilligers