Waddinxveen: ThuisAtelier voor 2

1 jun 2021

Waddinxveen: ThuisAtelier voor 2

Binnenkort starten we een in Waddinxveen een nieuw project in samenwerking met stichting Vonk, met de naam: “Thuisatelier voor 2”. 

Bij het ThuisAtelier voor 2 kunnen mensen die door een beperking aan huis gebonden zijn, samen met een vrijwilliger aan de slag met een creatief project. 

Het ThuisAtelier start als proef. Daarom zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Ouderen met beperkingen waardoor ze aan huis gebonden zijn, worden uitgenodigd te reageren.

Iedereen heeft behoefte om ergens deel van uit te maken, erbij horen. Meestal ga je dan naar een club of organisatie waar je interesse naar uit gaat. Maar als dit door lichamelijke beperkingen niet mogelijk is, is de kans groot dat het gevoel van verbinding minder is en een stukje plezier afneemt.

Start per half juni

Het ThuisAtelier speelt hierop in. Ouderen en mensen met een beperking kunnen op eenvoudige wijze deelnemen aan een creatief project. Een vrijwilliger bezoekt in deze proefperiode, vanaf half juni, de deelnemers 3 keer thuis (om de week) en neemt alle benodigde materialen mee. Aan de hand van een opdracht gaan ze samen aan de slag. Er worden geen eisen gesteld aan iemands vaardigheden op creatief gebied. Enthousiasme is voldoende.

Ook meedoen?

Lijkt dit u een leuke uitdaging? Of aarzelt u nog? Neem gerust even contact op.

Voor informatie en/of aanmelden kunt u bellen met Palet Welzijn, 088-0234247 of mailen naar: seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl

Bekijk de Flyer ThuisAtelier voor 2