Zondagconcerten van het Rotterdams Philharmonisch orkest

30 mrt 2020

Zondagconcerten van het Rotterdams Philharmonisch orkest

Iets om naar uit te kijken!

Nu zitten we nog aan huis gekluisterd, daarom is het fijn om alvast uit te kijken naar dat wat komen gaat. Vanaf 11 oktober zijn er weer verschillende zondagmiddag concerten te bezoeken. Vergeet niet om voor 24 april aan te melden!

Muziek maken en muziek beluisteren geeft een positieve dimensie aan het leven, daar zijn steeds meer senioren zich van bewust. Al diverse jaren maken Waddinxveense senioren dan ook gebruik van de mogelijkheid om zondagmiddag concerten te bezoeken. De laatste jaren worden deze concerten in de Doelen te Rotterdam gehouden.

Enthousiaste reacties

We ontvangen altijd enthousiaste reacties over de mooie concerten en de makkelijke wijze waarop de deelnemers deze concerten kunnen bezoeken. Vanaf het Anne Frank Centrum vertrekt een bus, dus er kan worden uitgestapt voor de Doelen.

Concerten vanaf 11 oktober 2020

Ook voor het komende seizoen (2020 – 2021) hebben wij weer kaarten gereserveerd . Het betreft de volgende data en  concerten:

Zondag 11 oktober 2020

Ode aan Beethoven.  Lahav Shani is de dirigerend pianist  én leidt een wereldpremiere, namelijk: een nieuw werk van Magnus Lindberg als ode aan Beethoven. Verder; Mozarts symphonie 41 en Beethovens Tripelconcert.  Op cello Kian Soltani, en op viool Renaud Capucon.

Zondag 29 november 2020

Mozart en Bruckner.  Mozarts klarinetconcert en Bruckners Negende verdienen een topplaats op de lijst van hemelse muziek. Martin Frost op klarinet, Lahav Shani als dirigent.

Zondag 20 december 2020

Serenade to music, Europe en Beethovens negende brengen licht aan de wereld, samen met diverse solisten, het koor Orfeon Donostiarra en dirigent Andrew Manze.

Zondag 17 januari 2021

De Jussens in Parijs. France Musique als ware het vuurwerk. De broers Arthur en Lucas Jussen spelen Ravel, Poulenc, Debussy. Dirigent: Stephane Deneve. Een geweldig kans om mee te maken.

Zondag 28 maart 2020

Gergievs Eroica. Valery Gergiev dirigeert Brahms’ vioolconcert en Beethovens derde symphonie Eroica met violist Leonidas Kavakos. Tot in de kern authentiek!

De prijs van deze concertreeks inclusief vervoer is € 237,50. Als u interesse heeft kunt u bellen met tel: 088-0234247 of mailen via: seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl

24 april is de sluitingsdatum voor de aanmeldingen. Op volgorde van binnenkomst worden deze behandeld.