Waddinxveen: Wie helpt met de doorstart van fietsmaatjes

21 jul 2020

Waddinxveen: Wie helpt met de doorstart van fietsmaatjes

In Waddinxveen heeft Palet Welzijn de afgelopen jaren een duofiets uitgeleend zodat mensen samen konden fietsen, ook als één van hen mobiliteitsbeperkingen had. Deze uitleen was een succes en veel mensen hebben kunnen ervaren hoe heerlijk het is om weer op sportieve wijze de omgeving te verkennen zoals het Bentwoud of een kijkje te nemen in de nieuwe wijk Triangel. Vele kilometers zijn er verreden en de fiets heeft zijn nut bewezen. Daarom wordt  het nu tijd voor een doorstart.

Medeoprichters Waddinxveens fietsproject gezocht

De wens is om meerdere duofietsen in Waddinxveen uit te kunnen lenen en ook in de weekenden mogelijkheden te bieden om de fietsen te gebruiken. Om dit te realiseren zoeken we enthousiaste mensen die hieraan mee willen werken. En dan in eerste instantie mensen die zich willen inzetten om een werkbaar Waddinxveens initiatief te organiseren. Hierbij is ondersteuning aanwezig van de stichting Fietsmaatjes Nederland.
Zodra er  zich geïnteresseerden melden organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst waar uitgelegd wordt hoe we dit ook in Waddinxveen kunnen realiseren.

Gelooft u ook in dit initiatief en wilt u graag helpen om dit project mogelijk te maken?

Neem dan  contact op met onze coördinator activiteiten op T: 088-0234247 of stuur een mail naar seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl