Waddinxveen: Rijvaardigheidslessen voor de scootmobiel

12 aug 2020

Waddinxveen: Rijvaardigheidslessen voor de scootmobiel

Palet Welzijn verzorgt al een aantal  jaren lessen voor scootmobielgebruikers. Wij hebben ook scootmobielen in beheer waar gebruikt van gemaakt kan worden. Hiervoor is het wel noodzakelijk dan de gebruiker kan aantonen dat hij of zij veilig en verantwoord met de scootmobiel van de openbare weg gebruik kan maken. De rijvaardigheidslessen zijn dan een uitkomst!

Voor wie?

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die er over denken een scootmobiel aan te schaffen en eerst even eens willen uitproberen hoe dit is voordat er een aangeschaft gaat worden. Ook mensen die er pas één aangeschaft hebben maar het toch lastig vinden of de scootmobiel nog niet goed durven te gebruiken, kunnen de lessen volgen.

Geen kosten en toch een ‘diploma’

Er zijn geen kosten aan deze lessen verbonden. Aan het eind krijgt de deelnemer een bewijs dat de lessen met goed gevolg zijn gevolgd. Met dit ‘diploma’ kan men o.a. gebruik maken van de scootmobielen die in beheer zijn bij Palet Welzijn.

Meer inlichtingen staan in de flyer Wadmobiel of bel ons voor meer informatie op nummer 088 02 34 255.

Voorwaarde lenen van een scootmobiel en proef afnemen

Voorwaarde voor het lenen van de voertuigen is dat jaarlijks aangetoond wordt dat men nog steeds veilig en verantwoord met de scootmobiel van de openbare weg gebruik kan maken.  Mensen die nu een pasje hebben zijn vanaf september weer in de gelegenheid deze proef af te leggen. Ook hiervoor kan met zich opgeven bij Palet Welzijn op telefoonnummer 088 02 34 255.