Zoetermeer: Rolstoelvierdaagse van 3-6 juni 2019

18 apr 2019

Zoetermeer: Rolstoelvierdaagse van 3-6 juni 2019

Hij komt er weer aan, de jaarlijkse rolstoelvierdaagse! Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 3 juni tot en met donderdag 6 juni 2019.

Ben je afhankelijk van een rolstoel voor langere afstanden, dan kun je meedoen! Elk jaar weer is het een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling voor velen!

Zo ook voor de 101-jarige (!!) mevrouw Kuijer, die al jaren meedoet en hoopt dit nog lang vol te houden:

“Ik heb al 5 keer, met veel plezier meegedaan vanuit Vivaldi, waar ik woon. Dit jaar ga ik graag voor de 6e keer weer mee. Want ik geniet altijd zo ontzettend van het wandelen door de mooie natuur van Zoetermeer. Op de laatste dag bij de intocht in het Stadshart is de Burgemeester er ook altijd bij. Hij schudt iedereen dan persoonlijk de hand, dat blijft toch heel speciaal. Echt een hoogtepunt en mooie afsluiting.”

Maandag t/m woensdag vertrekken we rond 13.30 uur vanaf verschillende locaties voor de route van 3 à 4 kilometer. Op donderdag vertrekken we rond 17.30 uur en gaan we op weg naar een feestelijke intocht!

Om dit leuke evenement mogelijk te maken zoeken we enthousiaste begeleiders die op één of meerdere dagen willen helpen.

Geef jij ons een duwtje?

Wij verzorgen de consumpties, medailles en goede wandelroutes, jij zorgt voor duwkracht en aandacht! We zijn ook op zoek naar mensen die kunnen helpen om het verkeer in goeie banen te leiden. Help je ook mee?

Kijk hier voor nadere informatie, aanmelden, deelnemende locaties en contactgegevens. En meld je aan als vrijwilliger of verkeersbegeleider. Het wordt enorm gewaardeerd!