Zoetermeer: Bingo en muziek in de wijk Meerzicht

22 jan 2019

Zoetermeer: Bingo en muziek in de wijk Meerzicht

Maandelijkse Bingo op 2 februari

Iedere 2e zondag van de maand is er Bingo in de Huiskamer van Meerzicht op de Albrandswaard 1. In februari is dat echter als uitzondering voor één maal in de 1e week, namelijk op 2 februari.

Voor maar €5,00 per plankje heeft u de hele middag plezier inclusief een consumptie naar keuze en een lekker borrelhapje. Maandelijks zijn er leuke prijzen te winnen. We beginnen om 14.00 uur en iedereen is van harte welkom om mee te spelen!

Duo Favori treedt op ter gelegenheid van muziekevenement ‘Gluren bij de Buren’

In februari is de 2e zondag, 10 februari, dit keer gereserveerd voor het muziekevenement ‘Gluren bij de Buren’. Op deze dag kan er in de hele stad gezellig gegluurd worden. Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Zoetermeer veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten. Door de hele stad kun je genieten van singer-songwriters, theatermakers, koren, noem maar op.

In de Huiskamer van Meerzicht wordt er een optreden verzorgd door Duo Favori. Duo Favori neemt je mee naar het muziektheater voor bekende en onbekende melodieën uit operette, klassieke liederen met een tintje, afgesloten met musical.

Het optreden van Duo Favori in de Huiskamer van Meerzicht is om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Kijk voor meer info en andere optredens op: www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer