Waddinxveen: Studiekring 50Plus vanaf 20 mrt

14 mrt 2018

Waddinxveen: Studiekring 50Plus vanaf 20 mrt

Tweede studiekring vanwege groeiende belangstelling

In 2013 is Palet Welzijn gestart met een studiekring voor senioren 50Plus. In afgelopen jaren werden talloze interessante onderwerpen behandeld zoals basisinkomen, kunstmatige intelligentie, Bit Coins, Spinoza maar ook weidevogels en oud worden. De huidige studiekring bestaat uit ruim 20 deelnemers en nog steeds is er een groeiende belangstelling voor deze formule. Daarom starten we in maart 2018 met een tweede studiekring.

In de studiekring delen senioren kennis en ervaring met elkaar

De deelnemers bepalen zelf de onderwerpen. De presentaties worden door deelnemers verzorgd, maar ook gastsprekers en excursies behoren tot de mogelijkheden. Ook zogenaamde nieuwsrondes vormen per semester een vast onderdeel. Hierbij dragen deelnemers opvallende nieuwsfeiten aan waarover gediscussieerd wordt.
De studiekring functioneert doordat alle leden meedenken over en bijdragen aan de gekozen onderwerpen. De bijeenkomsten zijn dus niet vrijblijvend. Uw betrokkenheid zorgt ervoor dat u en de andere deelnemers er wijzer van worden

Wanneer

dinsdagochtend 09.30 u -11.30 u om de twee weken (voorjaar 10 bijeenkomsten en najaar 9 bijeenkomsten)

Keertje uitproberen?

Om te kunnen kijken of dit iets voor u zou kunnen zijn bent u van harte welkom op een informatieochtend op dinsdag 20 maart a.s. Ook dan is de aanvangstijd 9.30 uur. Bent u verhinderd maar heeft u wel interesse?

Neemt u dan contact op met Palet Welzijn, tel: 088-0234247 of mail met seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl