Zoetermeer: Wijkrestaurants weer open in het weekeinde

25 nov 2016

Zoetermeer: Wijkrestaurants weer open in het weekeinde

 

header_meerzicht_01header_deleyens_01

 

 

 

Vanaf november zijn Eetcafé Meerzicht (Albrandswaard 1) en Eetcafé De Leyens (Gondelkade 33) in het weekend weer open. Dit is mogelijk gemaakt door de brede maatschappelijke vraag om de wijkrestaurants toch open te houden, op het moment dat werd aangekondigd dat de restaurants in het weekend als proef zouden sluiten.

Met de inzet van onze vrijwilligers en medewerkers is het gelukt om het tweede weekeinde van november al weer open te zijn. Middels dit persbericht willen wij vooral de wijkbewoners uit Meerzicht en De Leyens laten weten, dat zij ook in de weekenden weer welkom zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Eetcafé Meerzicht T 079 32 08 758
Eetcafé De Leyens T 079 34 38 288.

Onze dag- en weekmenu’s kunt u ook inzien op onze websites:
www.eetcafemeerzicht.nl
www.eetcafedeleyens.nl

Zoals bij ieder restaurant is het voortbestaan van de wijkrestaurants afhankelijk van het aantal personen dat komt eten. Wij roepen u daarom van harte op om toch vooral eens die gezellige wijkrestaurants te komen bezoeken.

In onze wijkrestaurants kunt u 7 dagen per week terecht voor een kopje koffie of thee, een heerlijke lunch en een betaalbare en gezonde warme maaltijd, waarbij u de keuze heeft uit een dag- of weekmenu. De prijzen zijn laag, zodat het wijkrestaurant voor iedereen toegankelijk is, ook voor gasten met een smalle beurs. Het nuttigen van een gezamenlijke maaltijd en het onderlinge sociale contact staan bij de wijkrestaurants voorop.

De wijkrestaurants bieden echter nog meer mogelijkheden in de vorm van verschillende arrangementen, die op maat kunnen worden samengesteld. Verjaardagen, feesten en recepties behoren eveneens tot de mogelijkheden. Ook verenigingen, die op zoek zijn naar een ruimte om een evenement te organiseren zijn welkom. De wijkrestaurants bieden ruimte aan 80 tot 100 gasten.