Themabijeenkomst: Mijn partner heeft autisme

27 jan 2015

Themabijeenkomst: Mijn partner heeft autisme

Dinsdagavond 17 februari organiseert Palet Welzijn i.s.m. relatie- en gezinstherapeut Jantien van Dijk van Tienwerk een avondbijeenkomst over autisme, met als thema: Hoe is het om partner te zijn van iemand met autisme, kom je aan jezelf toe?
Praktische tips en uitwisseling van informatie staan deze avond centraal.

De avond start om 19.45 uur en vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3, 2742DJ Waddinxveen.
Toegang is gratis.
Graag opgeven vóór 13 februari bij d.schipper@paletwelzijn.nl of via T. 088 0234221

Mantelzorgers die een partner met autisme hebben, geven aan dat zij vaak met zeer complexe situaties om moeten gaan. Zij hebben ook aangegeven behoefte te hebben om samen met andere mantelzorgers bijvoorbeeld praktische tips uit te wisselen en meer te willen meer leren/begrijpen over autisme.
Jantien van Dijk, relatie – en gezinstherapeut bij Tienwerk en gespecialiseerd in autisme zal deze avond begeleiden en meer informatie geven over autisme.
Om deze avond zo goed mogelijk op uw vragen en/of behoeften af te stemmen, vragen wij u aan het begin van de avond wat voor u belangrijk is te bespreken. U mag uw vragen ook vooraf mailen naar d.schipper@paletwelzijn.nl zij zal er voor zorgen dat de vragen bij Jantien van Dijk terecht komen. Zo kan zij de avond nog beter afstemmen op uw wensen en behoeften.