Senioren blijven in balans

28 aug 2015

Senioren blijven in balans

Wat kunt u doen om lichamelijk in balans te blijven? Dit thema staat centraal in de week van maandag 7 t/m vrijdag 11 september in het Anne Frank Centrum . Senioren kunnen zich laten voorlichten, testjes doen en workshops volgen.
Door middel van voorlichting, goed gebruik van medicijnen en/of hulpmiddelen, gezond eten en voldoende spierkracht kunnen valincidenten sterk teruggebracht worden. Voor het eigen welzijn dus van groot belang!
Het programma wordt u gratis wordt aangeboden door de Waddinxveense samenwerkingspartners uit het netwerk valpreventie. Hierin zijn o.a. fysiotherapeuten, ergotherapeuten, zorgorganisaties , huisartsenpraktijken, diëtisten en welzijnsorganisatie betrokken.

Maandag en dinsdag staan in het teken ogentesten, voorlichting over gehoor, balansoefeningen en zorg voor uw voeten, medicijngebruik , veiligheid in huis en voeding.

Het volledige programma met daarin de tijden van het programma voor deze week is verspreid via de seniorpost en is na te lezen op de website van Palet welzijn, www.paletwelzijn.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Palet Welzijn, 088 02 34 247