Cursus Mandala Tekenen Zoetermeer

17 aug 2015

Cursus Mandala Tekenen Zoetermeer

Mandela's maken
Vanaf maandag 7 september start de Mandalakring Zoetermeer een 10 wekelijkse cursus bij het Palet Welzijn op het Oosterheemplein 156.

Op maandagmiddag wordt er van 14.00 tot 16.00 uur met elkaar een mandala getekend en gekleurd.
Om de week wordt er een nieuwe opdracht aangeboden. In de tussenliggende week kleurt u samen de opgezette mandala in.
De kosten bedragen €60,- en u kunt gebruik maken van de Zoetermeerpas bonnen.

Het woord mandala komt uit het Sanskriet en betekent cirkel. De cirkel wordt gezien als een oervorm, het heeft geen begin en geen eind. Door het tekenen van mandala’s kan je in contact komen met jezelf en daardoor innerlijke processen op gang brengen. Tijdens het tekenen van een mandala werk je met de vrijheid en de kennis die in jezelf verborgen zit en die je al tekenend zichtbaar maakt. Door bepaalde vormen en kleuren in de mandala te gebruiken, wordt er in het onderbewuste een proces in gang gezet, waardoor een mandala tekenen niet alleen een creatieve, maar ook een helende werking kan hebben. Het maken of inkleuren van een mandala kan rustgevend zijn, je balans en harmonie herstellen en je helpen te groeien en je innerlijke kracht te vinden.
De middagen van de Mandalakring Zoetermeer worden begeleidt door Judith Derksen van Kilunarei, Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling. Zij is creatief-spiritueel therapeut, mandala-docente en lid van de Nederlandse Mandala vereniging.

Voor meer informatie en aanmeldingen Christa Tas 088 0234246 (lokaal tarief) of mail c.tas@paletwelzijn.nl