Bijeenkomst voor grootouders die op hun kleinkind passen

22 jun 2015

Bijeenkomst voor grootouders die op hun kleinkind passen

Op dinsdagavond 23 juni is er een bijeenkomst Opvoeden Samen Aanpakken voor grootouders die op hun kleinkinderen passen. Deze bijeenkomst wordt gegeven door Piëzo in samen werking met Palet Welzijn en het Opvoedbureau.

In alle gezinnen proberen kinderen hun zin te krijgen. Peuters willen “Ikke!” en “Zelluf doen” en “Nee” en pubers willen gewoon “Nee”. Hoe gaat u daar als opa en oma tijdens het oppassen mee om? Hoe stelt u grenzen aan hun gedrag maar ook aan u zelf?

In de bijeenkomst kunt u ervaringen uitwisselen met andere opa’s en oma’s. Hoe doen zij dat nou met hun kleinkinderen? Een gespreksleidster begeleid de bijeenkomst. Daarnaast is er een pedagogisch adviseur van het Opvoedbureau die iets meer kan vertellen over hoe je duidelijke grenzen kunt aangeven. En waarom dat zo belangrijk is voor kinderen. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan tussen 19.00 en 21.00 uur op de bijeenkomst. De bijeenkomst en is gratis en u hoeft zich niet aan te melden.

Waar? Oosterheemplein 156
Wanneer? Dinsdag 23 juni, 19.00 uur tot 21.00 uur
Graag tot dan!

Voor meer informatie over OSA kunt u contact opnemen met Jocelyn Heidweiller (Piëzo) via 06-51948552 of jocelyn@stichtingpiezo.nl