Week van “zullen we samen” in Waddinxveen

22 sep 2014

Week van “zullen we samen” in Waddinxveen

Op vrijdag 26 september organiseert Palet Welzijn in het Anne Frank Centrum een groot drie gangendiner voor senioren. Met deze maaltijd start de week van “zullen we samen” in Waddinxveen. Iedereen wordt uitgenodigd eens om zich heen te kijken en samen met een kennis of buur iets te ondernemen. Door gebeurtenissen in het leven is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om makkelijk “onder de mensen”te komen. Laat deze week u over de drempel doen komen.
De start is op vrijdag 26 september om 12 uur. De kosten zijn € 5,- inclusief een drankje. Aanmelden kan via Tel: 088 0234247 of via seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl
Op maandag 29 september bent u welkom om 10.00 uur in het Anne Frank Centrum voor koffie met wat lekkers en een informatief moment vanuit de gemeente.
Dinsdagmiddag 30 september om 14.00 uur wordt er voorlichting gegeven over ( financiële) veiligheid. Een plaatselijke bank geeft voorlichting over veilig bankieren en een notaris komt vertellen over erfrecht.

Woensdagavond 1 oktober wordt de week feestelijk afgesloten met een (dans) avond met live muziek. Er wordt opgetreden door Hans Baaij en Eddy Chatelin. Aanvang 19.30 uur. Entree € 5,-
Wilt u meer informatie over seniorenactiviteiten dan kunt u bellen met de coördinator van Palet Welzijn 088 0234247