Seniorencontactbank Gouda organiseert inloopochtend

29 jun 2014

Seniorencontactbank Gouda organiseert inloopochtend

Woensdag 3 juli organiseert de Seniorencontactbank een inloopochtend voor alle senioren die geïnteresseerd zijn. Ook reeds ingeschreven deelnemers zijn van harte welkom.
De ochtend vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79.

U kunt zich aanmelden op de inloopochtend of contact opnemen met Inez Plompen, ouderencoach Palet Welzijn, 06 52 06 43 34. Zij is bereikbaar op dinsdag,woensdag en donderdag. Er zijn geen kosten verbonden aan inschrijving en deelname. Heeft u interesse en wilt u zich inschrijven of wilt u eerst meer weten, dan bent u van harte welkom.

De Seniorencontactbank Gouda is een onderdeel van Palet Welzijn en is bedoeld voor jongere en oudere senioren die op zoek zijn naar uitbreiding van hun kennissen- en of vriendenkring.

Gaat u uit, maar vindt u het niet leuk om alleen te gaan? Houdt u van spelletjes of fietsen maar heeft u niemand in uw omgeving om mee te doen? De Seniorencontactbank is bedoeld voor hen die graag nieuwe contacten willen leggen. Hoe meer deelnemers, hoe beter.

Niet alleen kunnen de deelnemers anderen ontmoeten, ook kunnen er diverse groepjes ontstaan van mensen met dezelfde interesse. U kunt hierbij denken aan samen koken, samen koffiedrinken, theaterbezoek of andere uitstapjes. Zelfs samen op vakantie gaan, kan tot de mogelijkheden behoren.