Informatieve bijeenkomst over de WMO Boskoop

3 jul 2014

Informatieve bijeenkomst over de WMO Boskoop

Palet Welzijn organiseert in samenwerking met welzijnsorganisatie Participe op donderdagochtend 10 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur in Zalencentrum ‘de Loods’ (Zijde 11 in Boskoop) een bijeenkomst met het thema ‘Veranderingen in de WMO’. Vvoor vrijwilligers, mantelzorgers, netwerkpartners en andere geïnteresseerden.

Voor deze bijeenkomst is gastspreker Marjolein Koerselman uitgenodigd. Marjolein is werkzaam als teamleider bij Participe (welzijnsorganisatie gemeente Alphen a/d Rijn) en zij voert met haar Team Individuele voorzieningen de indicaties uit. Zij leveren een breed scala aan producten en diensten aan huis zodat ook de meer kwetsbare mensen zelfredzaam zijn en langer thuis kunnen wonen. Marjolein komt ons informeren over alle veranderingen in de WMO. Tijdens deze bijeenkomst zal zij onder andere meer vertellen over de nieuwe wet- en regelgeving, het Serviceplein en over diensten in Boskoop.

Indien u interesse heeft om te komen, bent u van harte welkom. Graag wel van te voren aanmelden bij Antoinette in ’t Hout van Palet Welzijn. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 46 36 12 19 of via mail a.inthout@paletwelzijn.nl