Computerleercentrum

Het Seniorweb Waddinxveen organiseert samen met Palet Welzijn en met behulp van een team enthousiaste vrijwilligers een gevarieerd aanbod van computercursussen voor senioren.

 

Het computerleercentrum

Via een “helpdesk” wordt er ook ondersteuning geboden bij allerlei computergerelateerde problemen.Voor zowel beginners als gevorderden zijn er uitdagingen te vinden in de computer- en internetcursussen zoals: kennismaken met de computer, internet en e-mailen, windows 8. Ook hobbygerelateerde cursussen zoals: foto’s bewerken, een fotoalbum maken, excel, onderhoud en Beveiliging van de PC, powerpoint en veilig internettten, de Ipad, etc. Door een goede samenwerking met SeniorWeb, wordt er bijna dagelijks les gegeven in het leercentrum. Voor elke cursus geldt dat deze wordt gegeven in begrijpelijke taal, in groepjes van maximaal 8 cursisten en die betaalbaar is voor iedereen. Het leercentrum wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die als geen ander begrijpen hoe het is om op latere leeftijd te leren werken met de computer en internet. Het programma en de lesmethodes zijn speciaal afgestemd op senioren

computerleercentrum

Kosten

Dankzij de inzet van vrijwilligers zijn de kosten beperkt. Voor de cursussen wordt alleen een bedrag in rekening gebracht voor het gebruikmaken van ons computerlokaal en het eventueel noodzakelijke lesmateriaal. Ondersteuning door de helpdeskmedewerkers is gratis. Alleen bij huisbezoek wordt een gering bedrag in rekening gebracht.

Informatie en contact

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website: www.computersenioren.nl
of bij Palet Welzijn Waddinxveen T 088 0234247 (lokaal tarief)

Adres:
Computerleercentrum Waddinxveen
Mauritslaan 55, Waddinxveen